Merknader om varemerker

Navn og logoer til nevnte produkter og tjenester kan være registrerte eller uregistrerte varemerker for deres respektive eiere. Kaspersky -appen er ikke støttet, sponset eller støttet av eierne av tredjepartsvaremerkene nevnt her.

Android, Chrome, Firebase, Gmail, Google og Google Play er varemerker tilhørende Google LLC.

Apple er et varemerke for Apple Inc.

Bluetooth-ordet, merket og logoene eies av Bluetooth SIG, Inc.

Intel, Atom er varemerker som tilhører Intel Corporation i USA og i andre land.

Arm er et registrert varemerke som tilhører Arm Limited (eller datterselskaper) i USA og/eller andre steder.

Huawei, HUAWEI HONOR, EMUI er varemerker for Huawei Technologies Co., Ltd.

SAMSUNG er et varemerke tilhørende SAMSUNG i USA og andre land.

ASUS Trademark, ZenFone er enten registrerte varemerker i USA eller varemerker tilhørende Asustek Computer Inc. i USA og/eller andre land.

HTC er et varemerke for HTC Corporation.

IOS er et registrert varemerke eller et varemerke som tilhører Cisco Systems, Inc. og/eller deres partnere i USA og i andre land.

Lenovo er et varemerke for Lenovo i USA, andre land eller begge deler.

MOTOROLA og Stylized M logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Motorola Trademark Holdings, LLC.

Nokia er et varemerke eller registrert varemerke for Nokia Corporation.

Oppo er et varemerke eller registrert varemerke for Guangdong OPPO Mobile Telecommunications Co., Ltd.

Servify er et registrert varemerke for Service Lee Technologies Private Limited.

Firefox er et varemerke som tilhører Mozilla Foundation i USA og andre land.